گروه اخبار ايران :سايت الف گفتوگويي دارد با حجت الاسلام عالمي نماينده آيتالله صافي گلپايگاني درباره جايگاه ارتباط با ماورا در اداره كشور. متن اين سوال و جواب به شرح زير است.
اگر كسي ادعا كند با امام زمان(عج) ارتباط دارد و از ايشان راهنمايي ميگيرد، چگونه بايد به او اعتماد كرد؟
اگر كسي ادعايي كند مبني بر اينكه با امام زمان (عج) در ارتباط هستم و از قول آقا نقل كند، خيلي اين حرفها را نمي شود باور كرد. اولا آنهايي كه خدمت امام زمان (عج) ميرسند، امثال بحرالعلومها هم يك چنين ادعاهايي نميكنند. اينطور نيست كه امروزه هر كسي بگويد امام زمان را مي بينم. بنابراين هيچ قابل اعتماد نيست.
آيا ادعاي ارتباط با امام زمان(عج) و عوامفريبي با اين ادعا، در شرع و دين ما جرم است؟ مجازات آن چيست؟
ادعا اگر دروغ باشد از نظر شرعي گناه كبيره و حرام است و اما عوامفريبي هم گناهي است و معصيت دارد. مجازات آن طبق نظر قاضي است و تعزير دارد.
آيا مدير دولت اسلامي اجازه دارد از طريق ارتباط با عوالم غيب، ماوراءالطبيعه و... براي اداره امور و تدبير كشور تصميم بگيرد؟
اين صحبتها صحت ندارد. كشور را كه نمي شود با خواب و مكاشفه و ماوراءالطبيعه اداره كرد. كشور يكسري قوانين مدوني دارد. مثل اين مي ماند كه يك طبيب بخواهد بيمار را با اين حرفها مداوا كند. اينها همه ترويج خرافات است.
ماجراي چاه مسجد جمكران و انداختن نامه براي امام زمان(عج) در آن محل آيا صحت دارد و چنين نامههايي به دست آن حضرت ميرسد؟
اين كارها را نميتوانيم صحه بگذاريم يا تاييد كنيم. البته آمده است كه اگر كسي گرفتاري دارد، حاجتي را در آب روان بيندازد. امام زمان مانند من و شما احتياج به نامهنگاري ندارد، امام زمان اشراف دارد به همه قضاياي عالم و نيازي به نامه نيست. با گفتن و دعا كردن، آقا حاجت مي دهد. اصل مسجد رفتن و نماز خواندن به عنوان يك مسجد عيبي ندارد؛ اما ترويج اين كارها خوب نيست.





.jpg)